Zwartkruit Kerst Wedstrijd Evenementen

2017/12/10
Afgelopen

S.V. de FLINT & S.S.V. DE LINDENBOOM willen jullie uitnodigen voor hun 3e gezamenlijke open zwartkruit Kerst wedstrijd.

Zondag 10 December 2017

Deze wedstrijd wordt verschoten bij S.V. de Flint.
Sportlaan 13a 5951 NJ Belfeld.

Er zijn 6 disciplines (13 schoten/30 min. 10 beste tellen)

• 50 meter staand achterlaad Geweer / voorlaad Geweer
  • 25 meter achterlaad Revolver / voorlaad Revolver
  • 25 meter achterlaad Pistool / voorlaad Pistool

Kosten per serie is €8.00.- en herkansing is €6.00.-

Baan is open vanaf 8.00u. Schieten vanaf 8.30uur tot 15.30u. Prijsuitreiking ca. 16.00 u. Voor de beste drie schutters in elke discipline zijn er wildprijzen te winnen. Deze dienen door de schutter zelf afgehaald te worden.(Niet aanwezig tijdens prijsuitreiking gaat de vleesprijs door naar de volgende schutter)

Geen schietkleding zoals schietjas, schietbroek, schietschoenen of handschoen.Westernoutfit is niet verplicht mag wel. (Veiligheidsbril is wel verplicht) Voorladers laden uit kruitcontainertjes IS VERPLICHT.Het dragen van wapens buiten het schietpunt is NIET TOEGESTAAN.Geen ALCOHOL voor of tijdens het SCHIETEN.

Opgaven per mail: (peter.vervuurt@home.nl) en voorkeurstijdstip door geven.

Download de brochure in pdf-formaat hier

LET OP! OP WEDSTRIJD-AVONDEN KAN ER NIET VRIJ GESCHOTEN WORDEN