Om lid te kunnen worden van schietvereniging de Flint, zul je het zgn. 'aspirant-lidmaatschap' moeten doorlopen.
Dit betekent het volgende:

1. Je zult eerst 6 maanden aspirant lid zijn, voordat je volledig lid kunt worden. Deze periode kan bij twijfel of weinig opkomst verlengd worden.
  2. Bij de inlevering van het inschrijfformulier, welke nodig is voor het aspirant-lidmaatschap, dient een goed gelijkende pasfoto ingeleverd te worden.
  3. Behalve het inschrijfformulier hebben wij ook een Verklaring omtrend Gedrag van je nodig (Klik hier voor meer informatie over de VoG)
  4. Je bent verplicht tot het volgen van de veiligheidscursus.
  5. Je dient tenminste 8 schietbeurten tijdens de aspirant-periode te voltooien.
  6. Tenslotte spreekt het voor zich dat je ons Huishoudelijk Reglement respecteert.

WAT HEB JE NODIG?

Als je aan alle voorwaarden hebt voldaan, kun je gebruikmaken van de voorzieningen binnen onze vereniging en heb je buiten het VoG eigenlijk niets nodig. Alles wordt door de vereniging ter beschikking gesteld, zodat je je volledig op de schietsport kunt richten. Zo mag je gebruik maken van onze verenigingswapens en mag je aanvankelijk de verplichte oog- en gehoorbescherming van ons lenen. In de praktijk echter, schaft men de de laatste twee meestal al snel zélf aan. Tenslotte heb je verder alleen wat verbruiksmaterialen nodig, zoals schietkaarten en munitie. Deze kun je tegen een kleine vergoeding op de schietbaan kopen.

LINKS
- HIER KUN JE HET AANVRAAGFORMULIER DOWNLOADEN (Zoek naar het aanvraagformulier "VOG NP")
- HIER VIND JE MEER INFORMATIE OVER DE V.O.G. (op de site van de Rijksoverheid).